Αντώναρος για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Πιστεύει ότι κάνει όσα χρειάζονται και πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη»

«Βλέπω μια κυβέρνηση που με (δεν ξέρω αν είναι πραγματική ή προσποιητή) αμεριμνησία πορεύεται και πιστεύει ότι κάνει όσα χρειάζονται. Και πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη», αναφέρει ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή το καθεστώς λοκντάουν που επιβλήθηκε στην Ολλανδία λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Και προσθέτει: «Μητσοτάκης και επιτελικό κράτος απλά αγνοούν τους 90 με 100 νεκρούς ημερησίως.»

Η ανάρτηση Αντώναρου

«H Ολλανδία επιβάλλει με άμεση ισχύ κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων και καταστημάτων με εξαίρεση τα σημεία ειδών πρώτης αναγκης. Η Γερμανία κλείνει τα σύνορα για όσους ερχονται απο Μεγ.Βρετανία. Η Ιταλία ετοιμάζεται να επιβάλλει υποχρεωτική μάσκα και σε εξωτερικους χώρους.

Εμείς εδώ έχουμε κυβέρνηση που λέει απλά όχι στο λοκνταουν. Εμμονές. Καταστροφικές. Επικίνδυνες. Κι ας έχουμε την υψηλότερη θνητότητα ανά εκατομμυριο απο οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ. Μητσοτάκης και επιτελικό κράτος απλά αγνοούν τους 90 με 100 νεκρούς ημερησίως.

ΥΓ. Κι επειδή ήδη με ρωτούν κάποιοι: Όχι, δεν προτείνω την επιβολή γενικού λόκνταουν. Ούτε στη κυβέρνηση άλλωστε ανηκω για να πάρω τέτοιες αποφάσεις, ούτε ειδικός είμαι για να εισηγηθώ. Αλλά: Βλέπω μια κυβέρνηση που με (δεν ξέρω αν είναι πραγματική η προσποιητή) αμεριμνησία πορεύεται και πιστεύει ότι κάνει όσα χρειάζονται. Και πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί